DIMARTS, 15 DE SETEMBRE DE 2020

Avui la Lluna i Urà, des dels signes de Lleó i de Taure respectivament, arribaran a la seva quadratura exacte i així no ens haurà d’estranyar si estem a la que salta i tenim ganes de trencar relacions o de canviar d’històries. Però, és que a la naturalesa amorosa pròpia de Venus li haurem d’afegir la naturalesa imprevisible i trencadissa d’Urà, i així potser entendrem una mica més tot allò que ens passa o que pot estar més a la vora dels nostres sentiments quotidians.

Però, com que n’estem assabentats, bo serà que siguem nosaltres els que decidim, no sigui que ens violentem d’alguna manera i tinguem ganes de deixar-nos anar sense pensar en complicacions ni en conseqüències. De totes maneres, estarà molt bé que el cel ens influeixi i que ens sentim ben vius notant tots els seus efectes, però el que no estarà ja tan bé, és que siguin els astres els que decideixin per nosaltres.

I si quan ens llevem, notem aquesta forta quadratura, que avui serà exactament de 90 graus, ni un grau més ni un menys, i ens sentim esverades o esverats, mirem el cel, contemplem aquest mapa, i diguem-li als de dalt o a nosaltres mateixos que la nostra opinió també compte i que tot ho resoldrem ben positivament. Però, n’estem avisats, avui podríem tenir ganes de trencar peres o agafar el rave per les fulles. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s