DILLUNS, 14 DE SETEMBRE DE 2020

Avui la Lluna i Venus s’ajuntaran en el signe de Lleó i això serà una festa, i sigui quina sigui la nostra personal circumstància ens serà molt fàcil imbuir-nos d’aquest sentiment de celebració que a vegades ens arriba i que avui serà com un autèntic festeig, ja que feia molt de temps que la Lluna i Venus no es retrobaven el signe de Lleó i el fet que sigui així ens alegrarà l’ànima i l’esperit i de resultes de tot això fins i tot el nostre cos es mostrarà més àgil i més lleuger.

Doncs, ja ho sabem, deixem que les millors emocions arribin a nosaltres i mostrem-nos tan afectuosos i afectuoses com sapiguem, que avui el cel ens resultarà més càlid, faci fred o faci escalfor, i tindrem moltes ganes d’estar ben demostratius i demostratives.

I a més a més de celebrar totes les ocasions que ens quedin més a la vora i gaudir de tot allò que tinguem a les mans, aquesta bonica conjunció de la Lluna i Venus, que es podrà veure de bon matí, també despertarà en nosaltres un important grau d’espiritualitat i d’elevació que ens farà volar una mica i no tocarem tant de peus a terra com de costum. Però, al tractar-se d’un aspecte de la Lluna, aquesta gran minutera del rellotge del cel, totes aquestes emocions seran fugisseres i, per tant, valdrà la pena que les aprofitem al màxim, ja que també passaran.

Estiguem ben desperts i ben predisposats per a viure la vida!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s