DIUMENGE, 13 DE SETEMBRE DE 2020

Si ahir els astres del cel van conformar un triangle que mirava cap a una banda, cap al signe de Balança, avui en conformaran un altre que mirarà cap a l’altra cantó i que serà cap al signe d’Àries. Però, tret d’aquest detall important, aquest triangle serà bastant similar al que es va produir ahir i seran moltes les tensions existents en el nostre ambient més proper. Però de Mercuri a Balança a Mart a Àries n’hi ha un bon tros i així serà bastant diferent l’aire que avui es respiri, ja que si Balança no acostuma a imposar-se o ho fa de manera subtil, Àries ho pot arribar a fer amb contundència i amb un gran convenciment.

Serà qüestió, doncs, d’intentar relaxar-nos una mica més, que si el cel està tens, nosaltres li podem oferir una mica de tranquil·litat, tot intentant canalitzar les energies sobreres en la millor de les direccions i trobant tots els motius per tenir un objectiu i voler aconseguir-lo.

Sigui com sigui, almenys durant el matí, els efectes de l’oposició de la Lluna, encara a Cranc, amb el planeta Saturn a Capricorn es faran sentir i potser ens sentirem una mica moixos i fins i tot nostàlgics. Però, a la que arribi la tarda i la Lluna entri en el signe de Lleó tot agafarà un altre caire i començarem a organitzar-nos positivament per tal de passar-ho bé. Visquem el canvi a poc a poc i predisposem-nos en aquesta direcció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s