DISSABTE, 12 DE SETEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, ja ben endinsada en el signe de Cranc, farà quadratura amb Mercuri en el signe de Balança i una oposició amb Júpiter, i entre els tres astres organitzaran un triangle de tenses vibracions que, tot i respondre com un aspecte considerat negatiu, a la pràctica podrà tenir resultats positius, sobretot si apuntem en direcció a aquest Mercuri de Balança i intentem trobar el punt mig al nostre possible conflicte, ja que la Lluna a Cranc estirarà per un cantó i Júpiter a Capricorn ho farà per l’altra i la tensió es produirà. Aferrem-nos, doncs, a aquest esperit conciliador d’aquest Mercuri i procurem fer tants equilibris com fa qualsevol astre que circuli pel signe de Balança. Però, és clar, aquesta Lluna, com que estarà a casa seva, estarà més capriciosa i anirà forta, sensible i susceptible gairebé a parts iguals, mentre que aquest Júpiter que circula per Capricorn tindrà menys empenta però com que és molt organitzat i tan persistent com ho sap ser Capricorn, entre els dos organitzaran un bon xafarranxo, ja que cadascú es voldrà sortir amb la seva.

I com que qui té més mà esquerra és moltes vegades qui surt vencedor, serà aquest Mercuri àgil i amable el que s’endurà la palma i contribuirà a fer-nos trobar l’equilibri. Però una Creu T en signes cardinals, que d’això tracta aquest triangle, sempre ens farà mobilitzar marcadament en una direcció. Triem la millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s