DIJOUS, 10 DE SETEMBRE DE 2020

Avui la Lluna, encara en el signe de Bessons, arribarà al seu quart minvant, tot protagonitzant una quadratura amb el Sol en el signe de la Verge. Però, tant el Sol com la Lluna d’aquest moment faran oposició i quadratura, respectivament, amb el planeta Neptú en el signe de Peixos i això serà gairebé una cosa semblant a sentir-nos ben transportats, com si la realitat es tornés més etèria i tots plegats ens sentíssim volant d’una manera molt més irreal.

Però, donat que el cel ens vol inclinar en aquest direcció, podem aprofitar la conjuntura i elevar-nos d’alguna manera, tot escoltant música, escrivint poesia o qualsevol altra activitat alliberadora, que sota la influència de Neptú, ens serà molt més fàcil sentir-nos transportats i transportades com en una catifa màgica, amb la qual podrem sobrevolar-ho tot.

Com a conseqüència d’aquest sentiment i d’aquesta sensació tan especial, podríem sentir-nos al marge de la nostra circumstància i experimentar una gran evasió, malgrat sapiguem de sobres que hem de continuar trepitjant la nostra realitat. Però, un dia és un dia, i dos tampoc no gran cosa, i potser estaria bé que aprofitéssim aquest moment del cel i ens oblidéssim de nosaltres mateixos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s