DIMECRES, 9 DE SETEMBRE DE 2020

Avui podrà ser un gran dia, entre altres coses, perquè el Sol a Verge i Júpiter a Capricorn arribaran a formar un trígon, o angle de 120 graus, ben exacte i això ens donarà optimisme i ens posicionarà positivament davant de la nostra realitat circumdant. Per un altra cantó, i aquesta també serà una bona notícia, la Lluna d’avui en el signe de Bessons també formarà aquest mateix aspecte de trígon amb Mercuri en el signe de Balança i la seva mesura també serà ben exacte. I això serà com si dos d’aquests  rellotges d’aquest entramat còsmic ens donessin l’hora bona (l’enhorabona?) al mateix temps i això ja serà motiu de celebració. Perquè no tots els dies el cel estarà tan ple d’hores benèfiques i, per tant, estarà molt bé que les aprofitem, tot fent-les rodar al nostre favor.

En aquest aspecte, bo serà pensar que la sort és una vibració contagiosa, que ens hem de fer nostre de totes totes, ja que així aturarem la negativitat que ens pugui rodejar i crearem i recrearem bon rotllo al nostre costat. Celebrem la jornada i donem-li tota l’amplitud que faci falta, que quan arriba la sort no vol aturador i vol ocupar tot l’espai possible. La mala sort es pot aturar, però a la bona sort no li agraden els límits. Deixem-nos anar positivament i la sort ens acompanyarà!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s