DIMARTS, 8 DE SETEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, encara a Taure, formarà un bonic triangle, de dimensions reduïdes, entre Neptú a Peixos i la triple conjunció de planetes que circulen per Capricorn i això ens aportarà volada i amplitud a les nostres expectatives, al mateix temps que ens ajudarà a concretar les nostres tasques i ens farà retrobar-nos amb el millor esperit d’aquesta lluna de terra.

Doncs, tirem endavant, i no deixem les coses en l’aire, si no que aprofitem per a concretar-les, ja que avui el dia serà molt més fàcil en aquest sentit i tot ens portarà en aquesta direcció.

I com que no tots els mesos de l’any tindran aquesta empenta tan pràctica, valdrà la pena que ho tinguem en compte i no deixem passar cap més dia de la nostra agenda sense concretar i refermar-nos en els nostres projectes, que ara es materialitzaran amb molta més contundència.

I al mateix temps que estem pràctics i efectius, no deixem de gaudir de tot allò que aquesta lluna de Taure ens pot aportar, ja que avui estarem més disposats a disfrutar de tots els plaers que tinguem més a la vora, que no perquè sí aquesta Lluna és sempre una bona representació del ‘carpe diem’ i una mostra fefaent de goig i sensualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s