DIUMENGE, 6 DE SETEMBRE DE 2020

Decididament, avui el planeta Mercuri ja transitarà pel signe de Balança, mentre que el planeta Venus s’haurà arribat al signe de Lleó. I això, forçosament, es notarà, ja que de transitar per signes considerats femenins o receptius, ara els dos astres faran el seu recorregut per signes considerats masculins o actius. Vegem-ho!

I així tindrem que Mercuri s’estarà a Balança fins el 26 d’aquest mes, tot i que a finals d’octubre retornarà a aquest signe per la seva posició retrògrada, i durant la seva estada a Balança ens voldrà amables i conciliadors, al mateix temps que ens voldrà més justos i més capaços de sintetitzar-ho tot ben positivament.

Venus, per la seva banda, estarà en el signe de Lleó fins el 2 d’octubre i mentrestant transiti per aquest territori ens voldrà especialment càlids i demostratius, com si en aquests moments  haguéssim d’expressar els nostres sentiment amorosos amb molta més facilitat.

Sigui com sigui, amb la posició dels dos astres, que a més formen un sextil entre ells, totes les coses agafaran una coloració més accentuada i tindrem ganes de passar-ho bé i mostrar-nos sociables. Aquest moment també pot ser especialment creatiu en molts aspectes, tinguem-ho en compte!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s