DIVENDRES, 4 DE SETEMBRE DE 2020

Avui mateix s’ha conformat al cel una oposició important entre el Sol a Verge i Neptú a Peixos i aquesta és un dels aspectes a tenir més en compte al llarg de l’any, perquè en realitat els aspectes Sol-Neptú, només són quatre en una sola anyada: aquest cas, conjunció al febrer, quadratura al juny, oposició al setembre i una altra quadratura al desembre.

Doncs, aquesta oposició que comença avui durarà fins el 19 de setembre i tindrà la seva màxima expressió exactament el dia 11 d’aquest mateix mes. I com que els aspectes en els quals hi ha involucrat el planeta Neptú poden ser molt complexos i originar un important grau de desorientació, no ens haurà d’estranyar si cada dia que passa ens sentim més perduts o extraviats, com si la boira dels nostres sentiments ens impedís veure una mica més enllà dels nostres nassos i no sabéssim cap a on dirigir-nos.

Però, n’estem avisats i, per tant, no caldrà que ens estranyem més del compte, tot i que puguem tornar-nos a sentir absents o  incomunicats d’alguna manera. Aquest moment pot tornar a ser un moment d’absència o de buidor, però també un moment d’un alt misticisme i espiritualitat. Sapiguem escollir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s