DIJOUS, 3 DE SETEMBRE DE 2020

Amb totes i cadascuna de les seves lluminositats, avui els astres continuaran fent dibuixos en el llenç del cel i amb cada nou traç que assenyalin en la foscor de l’espai també ens estaran indicant cap a on tirar, quin serà el camí o quina inclinació ens pot resultar més favorable.

Fixem-nos-hi bé, que aquest rectangle que han conformat, per un cantó, Venus a Cranc amb Mercuri a Verge i, per l’altra cantó, la Lluna de Peixos amb els planetes de Capricorn, serà molt regular i malgrat les oposicions (línies discontinues i vermelles) també brillaran al cel els trígons i els sextils (línies blaves i continues) i totes juntes ens aportaran molta harmonia i ens ajudaran a enllaçar les nostres millors lluminositats, que tots estem fets de llum, i malgrat les possibles foscors, girem i dansem en una mateixa direcció.

I  de la mateixa manera en què veure aquest rectangle o sobre tancat ens podrà aportar pau, aferrem-nos nosaltres també a aquelles circumstàncies de la nostra vida que ens aportin  serenitat i la sensació d’estar en el camí. No patim, que el cel acabarà arrodonint totes les arestes que ens pugin fer mal.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s