DIMECRES, 2 DE SETEMBRE DE 2020

La Lluna plena d’avui ens tornarà a sorprendre una vegada més, com si no recordéssim que cada mes el cel ens fa un regal i que no és res més que les lluminositats de la dama de la nit en tota la seva plenitud.

Però, a més a més de celebrar aquest moment còsmic, també podem tenir en compte que avui aquesta lluna que es conforma amb el Sol a Verge i el nostre satèl·lit en el signe de Peixos, ens vol sensibles i desperts, com sempre, per tal que ens adonem de totes les bondats que el cel ens vol oferir.

I malgrat les tensions, els quadrats inharmònics i les possibles  dificultats de les nostres circumstàncies, ara el cel també ens vol regalar un triangle de bones vibracions que tindrà durada i que ens farà connectar amb les millors coses i, sobretot, amb aquella serenitat que tenen alguns etapes en què semblen que les coses retrobin el seu espai i tinguin el seu moment.

I és que aquest mateix Sol que transita pel signe de la Verge també fa un bonic trígon amb Urà a Taure i amb aquest triumvirat d’astres que transiten per Capricorn i que són Júpiter, Plutó i Saturn.

Continuem, doncs, estan ben operatius i un cop passat l’esverament de la Lluna plena seguim gaudint de tot allò que tenim a l’abast i del qual n’hem de ser molts conscients. Feliç pleniluni!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s