DIMARTS, 1 DE SETEMBRE DE 2020

Fa bastants dies que al cel hi ha entronitzat aquest triangle de línies vermelles i discontinues que equival als aspectes inharmònics que els planetes han establert allà a dalt al cel i que ocasionen una triple oposició entre Venus a Cranc amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i tot això formant quadratura amb aquest Mart a Àries que sempre pretén ser bel·licós i que no desistirà de la seva envestida.

Però, com si ens mantinguéssim en el camp de batalla, de mica en mica ens haurem fet amb tot aquesta influència dels astres que vol produir en nosaltres unes intenses ganes de canviar el món. Doncs, vinga, anem-hi, que no ens hem de rendir i hem de seguir convençuts de tot allò que podrem realitzar, sobretot si som tan persistents com saben ser Cranc i Capricorn i tan forts i impulsius com aquesta estada del planeta Mart en el signe d’Àries. I malgrat les tensions que ens pot comportar aquesta forta influència d’aquest triangle, aprofitem la seva energia i no cessem en les nostres ganes d’introduir els millors canvis, que el món ens ho agrairà i tot lluirà d’una altra manera, que la lluita ha de servir per alguna cosa i la persistència ens ha d’ajudar a posicionar-nos.

Tirem endavant, doncs, de moltes maneres, amb tensió o sense ella, amb neguit o sense neguit, i sempre convençuts i convençudes que podrem amb tot si ens hi esmercem una mica més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s