DIUMENGE, 30 D’AGOST DE 2020

El fet que el Sol a Verge i Urà a Taure estiguin formant un bonic trígon ens engrescarà a tots plegats i tindrem moltes ganes de buscar totes les oportunitats que se’ns presentin, no desaprofitant-les i tenint-les ben en compte, no sigui que es produeixi l’ocasió.

I com que tant el Sol a Verge com Urà a Taure, junt amb els planetes que transiten per Capricorn, són els dipositaris de les energies més pràctiques que en aquests moments corren pel, serà fàcil que ens deixem portar per elles i l’encertem, que a vegades cal tirar la moneda a l’aire i saber decidir en conseqüència.

I així, si escoltem la nostra intuïció i ens fiem d’ella, ens adonarem que l’ocasió la pinta calba, com aquest deu de l’oportunitat, Kairós, que caminava molt de pressa i duia un plomall al cap de color vermell i si el volies agafar, ho havies de fer per davant, perquè després se t’escapava, ja que no tenia més cabells.

Estiguem, doncs, ben a l’aguait i no deixem d’escoltar les veus de les millors sirenes, les que cantin al nostre voltant però no ens facin desviar del camí. Que el temps sempre  vola i les oportunitats se’n van.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s