DISSABTE, 29 D’AGOST DE 2020

Avui la Lluna avançarà pel signe de Capricorn i, en fer-ho, s’ajuntarà amb aquest important triumvirat que s’ha format al cel entre Júpiter, Plutó i Saturn en aquest mateix signe i això conformarà gairebé una alineació que podrem visionar a ull nu, només posant-hi una mica d’atenció.

Però, si parem esment i en lloc de mirar l’exterior, girem la nostra mirada cap a l’interior, també percebrem aquesta moguda planetària que resultarà intensa i que es farà notar.

No ens estranyi, doncs, si experimentem moltes emocions i no sabem a què atribuir-les, que tanta moguda en el signe de Capricorn i tanta conjunció planetària estricte ha de tenir les seves repercussions forçosament.

I potser així entendrem que en un primer moment tinguem una certa eufòria, que ho visquem tot amb un gran sentit de la intensitat que tindrà durada i que, finalment, puguem experimentar fins i tot mala lluna o algun tipus de nostàlgia o de tristesa, que la conjunció de la Lluna amb Júpiter és un cant d’alegria, la conjunció de la Lluna amb Plutó és tot vehemència, però, la conjunció de la Lluna amb Saturn té un caire d’insatisfacció que costa de treure’s de sobre.

Però, si sabem de que va aquesta pel·lícula del cel, entendrem els seus significats i podrem actor en conseqüència. Intentem reaccionar positivament davant de la nostra circumstància!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s