DIVENDRES, 28 D’AGOST DE 2020

Caldrà que tinguem en compte que en aquests moments el planeta Mercuri, des del signe de la Verge, manté una oposició amb Neptú a Peixos que és ben important i que ens pot portar a enlairar el nostre pensament i volar una mica.

Però, desplaçar-nos per les esferes celestes o pels mons que tinguem més a la vora, no té perquè extraviar-nos, sobretot si posem ben bé els peus a terra i ho mirem tot amb la sàvia observació del signe de la Verge, que encara que Neptú, des de Peixos, vulgui que ens sentim tan enlairats com si estiguéssim perduts, no té perquè aconseguir-ho, sobretot si estem a l’aguait i ens posicionem per sobre de la nostra realitat més propera, que volar una mica està molt bé, però, anar a la deriva, no ho està tant, i valdrà la pena que ens sentim en flotació, encara que sigui sobre una catifa voladora o viatgem a lloms de la nostra imaginació més potent, però que siguem nosaltres els que conduïm.

Serà bo saber, però, que aquesta oposició Mercuri-Neptú anirà a més i arribarà al seu punt exacte aquest mateix diumenge. Estiguem atents i atentes, no sigui que ens ofusquem i ens sembli que tornem anar sense el rumb que havíem trobat, que aquest aspecte del cel serà transitori i acabarem redreçant-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s