DIMECRES, 26 D’AGOST DE 2020

Malgrat l’existència d’aquest gran trígon de terra que en aquests moments s’ha establert al cel i que cal que aprofitem, ara també s’han format moltes quadratures entre els planetes i això vol dir que al cel també hi haurà tensions i que aquestes repercutiran aquí a la terra, com de costum.

I com que la Lluna d’avui ja transitarà obertament per al signe de Sagitari, al fer-ho farà quadratura amb Mercuri a Verge i amb Neptú a Peixos, al mateix temps que el planeta Mart, des del seu domicili a Àries, farà quadratura amb Júpiter i Plutó a Capricorn. Conclusió? Doncs, serà evident que amb tanta quadratura dansant pel cel també seran moltes les lluites i les contradiccions que ens arribaran i tant estarem dubtosos, pel gran triangle o Creu T que va parar a Sagitari, o literalment tindrem ganes de batalla, donades les quadratures establertes entre el signe d’Àries i el de Capricorn estiraran amb força cap a una i altra banda.

Aferrem-nos, doncs, als millors aspectes del cel i actuem amb diligència, que si ho fem així ens adonarem que ens podrem sortir amb molta més facilitat, que a vegades, com a mal menor, cal tirar una moneda a l’aire i decidir, i fent-ho d’aquesta manera, de seguida arribarem a tenir clars quins són els camins que volem seguir. I tot i que sempre és millor decidir amb criteri i amb determinació, precipitar la jugada ens pot ajudar a veure-hi més clar en moments de dubte i, si volem, sempre podem rectificar .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s