DIMARTS, 25 D’AGOST DE 2020

El fet que en aquests moments Mercuri a Verge, Júpiter a Capricorn i Urà a Taure estiguin formant un gran trígon de terra és una molt bona notícia, que hem d’aprofitar, ja que ens ajudarà a materialitzar els nostres projectes i ens farà enllestir de manera prodigiosa, al mateix temps que ens aportarà una innegable sensació de solidesa. A més, aquest gran triangle, com a mínim, durarà 5 dies, és a dir, fins dissabte, tot i que després es tornarà a formar amb algunes variants.

Doncs, no ens estiguem de res i amb l’agenda a la mà concretem tot allò que desitgem i donem-li forma als nostres desitjos, que ara Mercuri es ajudarà a definir i triar objectius, Júpiter ens aportarà un bon gran d’entusiasme i de realització i Urà ens aportarà la guspira necessària per idear noves formes i estar creatius.

Aprofitem el temps i deixem-nos fluir poderosament, amb el convenciment que ara les coses ens seran més fàcils o, com a mínim, les acceptarem de més bon grat, tot experimentant la pau i la serenitat que ens aporta el fet de tocar de peus a terra i sentir-nos fidelment arrelats a la nostra millor circumstància.

2 thoughts on “DIMARTS, 25 D’AGOST DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s