DIUMENGE, 23 D’AGOST DE 2020

En aquests moments el planeta Venus, des del signe de Cranc, s’està enfrontant amb Júpiter i Plutó en el signe de Capricorn, i aquests aspectes seran suficients com perquè estiguem molt demostratius i tinguem moltes ganes d’expressar als altres els nostres sentiments (Venus) més expansius (Júpiter) i profunds (Plutó).

Doncs, posats a fer, i tot aprofitant la conjuntura, posem-nos molt tendres i tot oblidant velles timideses, expressem-nos una mica més, que no ens farà cap mal dir tot allò que sentim i més si ho fem amb aquells éssers humans que més s’ho mereixen, que val més penedir-se d’allò que hem fet que no d’allò que no hem acabat de realitzar per pors o per falta d’atreviment.

Hem de pensar que la sort ajuda als atrevits i a les atrevides i que les emocions són allò que ens mou i que es commou i que ara tindrem ganes de passar-nos de la ratlla i expressar-nos de bat a bat, amb el cor i el pensament molt més eixamplats. I encara que els planetes que transiten per Capricorn ens impulsin a ser reservats, saltem-nos la barrera si és que així ho hem decidit, malgrat pugui persistir en nosaltres aquesta vella sensació d’haver parlat més del compte. Si ho fem des del sentiment, no ens equivocarem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s