DISSABTE, 22 D’AGOST DE 2020

Avui mateix, a les 17 hores i 37 minuts, a Barcelona, el Sol arribarà al signe de la Verge, tot deixant enrere l’estada en el seu territori principal, és a dir, en el seu domicili de Lleó.

De moment, però, durant tot el matí i durant les primeres hores de la tarda, el Sol encara cuejarà pel seu territori, tot agafant les maletes i dient fins a la propera, que serà fins a l’any que ve. Però, a l’entrar i posar els peus en el signe de la Verge, el gran astre es sentirà com posant els peus a terra i, decididament, voldrà començar a establir nous objectius i ens induirà a pensar en organitzar-nos una mica més, tot provocant en nosaltres una laboriositat que anirà a més i que serà de les més productives de l’any.

Doncs, lentament, tal com fa el Sol i tal com es mou el cel, acomiadem-nos nosaltres també de la plenitud de l’estiu per passar a captar totes les sinuositats i variacions d’aquest final d’estació que, com sempre, ens presentarà totes les seves oscil·lacions, tot volent-nos flexibles i comprensius.

Emmotllem-nos, doncs, a l’esperit d’aquest moment i amb l’abundància de tot allò que ens ha aportat l’estiu en la seva millor plenitud, classifiquem els nostres materials i pensem en tot el fruit que ens pot aportar comptar amb tot aquest excedent. Ara ens podrem adonar de tot el que tenim, perquè ho hem sabut guardar. Observem a fons la nostra realitat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s