DIVENDRES, 21 D’AGOST DE 2020

Des d’ahir que el planeta Mercuri ja circula pel signe de la Verge, que és un dels seus domicilis i, per tant, a partir d’ara i fins el 5 de setembre, romandrà en aquest apartat zodiacal que li dona tan profit i que el fa moure amb intel·ligència. I així, serà ben normal que ara estiguem molt més analítics i ho observem tot per als quatre costat, no sigui que l’objecte que tenim en el nostre punt de mira no sigui prou escollit o li falta molt per arribar a la seva possible perfecció.

Mercuri en el signe de la Verge també ens voldrà crítics i discriminatius i tindrem més ganes que de costum de separar el blat de la palla i triar tot allò que ens resulti més positiu i que contrarestarem ben a fons amb tot allò que no ens aporti res.

Aquest Mercuri també accentuarà la nostra visió més intel·lectual i tindrem ganes de llegir i d’aprendre, com quan ens preparàvem per anar a l’escola. Sigui com sigui, convindrem en què aprendre no s’acaba i podem fer-ho de moltes maneres, tot classificant les matèries que estudiem i intentant posar ordre al nostre voltant.

Sí, aquest pot ser un moment decisiu per ordenar una mica la nostra vida i contemplar-la amb uns altres ulls i, sobretot, amb una mirada neta i precisa, útil i clarificadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s