DIJOUS, 20 D’AGOST DE 2020

Alegrem-nos-en, perquè avui al cel s’ha establert un gran triangle, o gran trígon de terra, de molt bones vibracions i valdrà la pena que les aprofitem., perquè no tots els dies harmonitzen les seves vibracions la Lluna en el signe de la Verge, Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i Urà a Taure.

I quan al cel hi abunda l’element terra, són moltes les coses que es materialitzen  i es fan realitat i, per tant, estaria bé que estiguéssim atents i atentes a tot allò que succeeix al nostre voltant, tot intentant completar-ho positivament o d’iniciar-ho de la mateixa manera.

I com que en aquest cas, es tracta d’un trígon de la Lluna amb Urà,    que és font d’oportunitats,  que s’enllaçarà amb les ganes de profunda i controlada expansió pròpia de Júpiter, Plutó i Saturn en conjunció, ens adonarem que avui el dia podrà resultar especialment productiu i ens faltaran hores per a fer-ho tot.

Avui també serà un dia molt harmònic per a deixar-se dur, per a experimentar la serenitat del propi cos i treure-li el millor suc a les nostres circumstàncies vitals. Fem-ho!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s