DIMECRES, 19 D’AGOST DE 2020

Gairebé a tres quarts de cinc de la matinada, s’haurà produït el noviluni en el signe de Lleó, tot acostant-se el comiat del Sol en aquest signe de festa i de celebracions. Però, la Lluna, després de la seva unió amb el gran astre, que haurà estat càlida i sentida, com la de dos enamorats que només es troben un cop al mes, s’haurà endinsat en el territori de la Verge i el Sol haurà sentit una mica més la seva immensa soledat.

Però, de moment, la seva unió haurà estat pròspera i haurem pogut estar especialment creatius i això, analitzant-ho a fons, ja no hi haurà qui ens ho pugui treure. Però, tot i que aquest moment del noviluni haurà estat important, la falta de lluna també es notarà i ens sentirem una mica abandonats, potser per pur contrast, i ens costarà trobar l’alè.

Però el cel és cíclic i tot torna i retorna i si fem una pausa i descansem una mica, ens anirà molt bé i ens refarem del tot. Si encenem una espelma i contemplem la seva possible  impertorbabilitat, potser copsarem l’esperit d’aquest moment. Aferrem-nos a ell!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s