DIMARTS, 18 D’AGOST DE 2020

El nou paradigma que ens arriba té a veure amb tot allò que no esperem, amb la sorpresa, amb la improvisació, i per tant, estaria bé que ens intentéssim fer amb l’esperit d’aquest moment, tot pensant en què qui sobreviu és aquell o aquella que millor s’adapta.

Doncs, a part de mentalitzar-nos positivament per a viure al dia i no programar-nos en el temps ni en un excés d’organització, estaria bé que ens anéssim entrenant una mica, tot obrint els ulls, el cor i totes les parabòliques que tinguem més a la vora. Perquè si estem receptius i receptives captarem aquest esperit del temps que està ben a punt d’agafar nous camins, de fer un giravolt o d’endinsar-se en viaranys insospitats.

I com que avui la Lluna, des del signe de Lleó, farà quadratura amb Urà a Taure, podríem jugar a viure des de la sorpresa, des de la creativitat, tot fent i experimentant la vida des d’una de les seves més fines percepcions, la que ens assenyalem els astres en el seu caminar diari.

Pensem que el factor Aquari o l’esperit d’Urà, sempre tan inesperat, sempre tan innovador, es voldrà instal·lar a les nostres vides quan menys ho esperem, tot i que amb l’astrologia pugui ser previst. Doncs, vinga, preparem-nos -i visca la paradoxa- per a tot allò gairebé impensable i no usual, que la vida ha de continuar manifestant-se amb tot el seu moviment.

2 thoughts on “DIMARTS, 18 D’AGOST DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s