DILLUNS, 17 D’AGOST DE 2020

Aquesta combustió que avui mantindran el Sol i Mercuri, tot arribant a la seva conjunció exacte, ens podria afectar de diverses maneres i serà important que les sapiguem i que les tinguem en compte. I és que quan Mercuri queda tan a la vora del gran astre, la seva unió rep un nom diferent, la de combustió, que com indica la mateixa paraula, és una mica com si Mercuri perdés els seus atributs, la seva mirada o la seva reflexió, i s’enlluernés o s’encegués del tot al costat del Sol.

Conclusió: avui podríem arribar a tenir un dia del tot irreflexiu, sigui per bé o per malament,  però, la qüestió és que podríem caure sota els efectes dels nostres propis impulsos i si l’impuls és bo, tenir efectes molt positives i si és dolent, tenir efectes impensables.

A vegades la irreflexió no és tan dolenta, sobretot si els nostres impulsos són bondadosos i així ens podem trobar davant de l’objecte del nostre desig i adonar-nos que el resultat ha valgut la pena. Fins i tot si els impulsos són més virulents, ens poden arribar a desempantanegar situacions encallades, de les que es bo que en sortim.

La’única problemàtica d’aquesta conjunció total és el perill d’equivocar-nos o de posar-nos dintre de la boca del llop, i físicament, serà molt millor que siguem prudents, no sigui que de veritat ens enlluernem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s