DIVENDRES, 14 D’AGOST DE 2020

Avui el planeta Mart, encara instal·lat en el signe d’Àries, formarà un parell de trígons amb Mercuri i el Sol en el signe de Lleó i això ens donarà forces per tirar endavant i fer-ho amb tot entusiasme, que aquest bonic trígon donarà molt de si i ens voldrà portar pels millors camins.

Doncs, entenguem-ho com una injecció de la millor de les energies i estiguem combatius si ho creien necessari i siguem decidits sempre que faci falta, que una bona dosis de l’energia de Mart ens pot resultar molt convenient, ja que Mart és pura energia, aquesta energia la que ens fa mobilitzar i ens fa avançar per camins no trepitjats.

Però, siguin quines siguin les decisions que prenguem, assimilem-les positivament, que pensar en fer el camí és gairebé com fer-lo i si sabem avançar també sabrem establir a dintre nostre tot el coneixement que això significa. I si ens quedem immobilitzats, perdrem perspectiva i la nostra visió quedarà minvada.

Pensem, a més, que l’entusiasme és encomanadís i farem molta feina si el contagiem a uns i altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s