DIJOUS, 13 D’AGOST DE 2020

La Lluna d’avui, ja des del signe de Bessons, li enviarà un sextil a Mercuri, ja ben instal·lat en el signe de Lleó, i gràcies a aquest bonic angle de 60 graus que establiran els dos astres nosaltres també ens sentirem més juganers i juganeres i tindrem ganes de comunicar-nos de totes totes, com si més enllà de la possible veritat o mentida, a sota d’elles hi hagués un sentiment que volgués esclatar i pretengués fer-ho amb tota la seva vehemència i sinceritat.

I és que aquest Mercuri a Lleó és sempre molt eloqüent, càlid i fins i tot efervescent i la presència de la Lluna a Bessons ens fa a tots i a totes buscar la comunicació i recrear-nos en ella, fins i tot canalitzant les emocions més soterrades a través de la broma o de la imaginació desfermada, que a vegades tot és més portable expressat des de la intranscendència, encara que quan ens hi posem puguem acabar dient veritats molt transcendents.  I diluir-nos una mica, tampoc no ens farà cap mal, sobretot si ho fem a través del joc més entenedor i ens atrevim a mostrar-nos una mica més, encara que ho fem a través de la vestidura de les petites mentides o de l’exageració. Avui, doncs, siguem ben juganers!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s