DIMARTS, 11 D’AGOST DE 2020

Avui aquest quart minvant de la Lluna es farà notar,  perquè com cada vegada que la lluna arriba al seu quart, sigui creixent o minvant, és perquè el Sol i el nostre satèl·lit comencen a relacionar-se des de la quadratura o des d’un angle de 90 graus, i el resultat, donat que cadascun mira en una direcció diferent, podria ser una mica estressant, ja que per aquesta vegada no arribaran a posar-se d’acord.

En aquest cas, però, com que el Sol fa conjunció amb Mercuri, des del signe de Lleó, i la Lluna i Urà també uniran les seves forces, des del signe de Taure, n’obtindrem clares conseqüències, que no tenen perquè ser negatives, malgrat es tracti d’un mal aspecte, perquè el fet que Mercuri estigui creatiu a Lleó i Urà vulgui novetats en els camps més concrets, ens pot portar a establir uns paràmetres ben interessants, que tindran molt de brillants i fins i tot d’alliberadors, malgrat persisteixi la quadratura de fons entre les dues lluminàries.

Doncs, aprofitem aquest estar a la Lluna típic del quart minvant o creixent, i deixem anar les nostre idees al Sol, ben a l’aire lliure, que la terra també ens reclamarà la seva part d’expansió i de ganes de llibertat, i fins i tot ens podrà sorprendre. Imaginem-nos que serà de manera ben positivament i, així, acostarem unes vibracions que també ho seran. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s