DILLUNS, 10 D’AGOST DE 2020

La Lluna d’avui ja s’endinsarà en les terres del signe de Taure i, en fer-ho, ens tornarà a recordar les virtuts de la pròpia terra, les més bàsiques i naturals, i així podrem gaudir de tot allò que tenim a l’abast i que serà gairebé com allò que trobem en el camí, sense necessitat de buscar-ho. I tot i que a la via (per allò dels que és obvi) hi podrem trobar floretes, també ens podríem ensopega amb alguna pedrota. Seran les pedres del camí, que també n’hi ha. Però, els obstacles que es veuen venir es poden compensar i així podrem desviar la nostra passa i triar un terra més pla i més estable.

Però, a mesura que avanci el dia, i aquesta Lluna comenci a fer conjunció amb Urà, també a Taure, és ben possible que ens anem esverant, encara que sigui positivament, i puguem arribar a estar ben excitats, en tots els aspectes, que Urà és una pura excitació i a la Lluna li agrada contagiar-se de tot el que té al davant.

Gaudim, doncs, del matí, amb tota la tranquil·litat de que siguem capaços i preparem-nos per a la nit, que vindrà amb molta força i ens voldrà amb ells ulls oberts i l’ànima desperta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s