DIUMENGE, 9 D’AGOST DE 2020

Avui la Lluna i Mart faran total conjunció en el signe d’Àries i la seva unió resultarà tan forta i moguda, que es notarà fàcilment i faríem bé en actuar amb prudència, tot intentant extremar  la tranquil·litat que pugui haver a dintre nostre.

Per un altra cantó, però, aquesta unió planetària també ens donarà forces i ens farà reaccionar de valent, si és que estàvem una mica endormiscats, que a vegades cal obrir ben bé els ulls i contemplar la realitat circumdant.

Sigui com sigui, el dia resultarà estimulant, sempre que actuem prudentment i no ens deixem portar pels impulsos més exacerbats que pot provocar en nosaltres el cel del moment. Traguem-li, doncs, el suc a aquesta jornada i fem-ho positivament, tot reconvertint la nostra realitat i transformant-la de la millor manera, tot canalitzen les energies sobreres i utilitzant-les a conveniència. Que si volem, podrem amb tot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s