DISSABTE, 8 D’AGOST DE 2020

En aquests moments el planeta Venus ja ha arribat al signe de Cranc, a on s’hi estarà fins el dia 5 de setembre, i des d’on ens recordarà que serà bo que ens expressem i que li diguem als altres que els estimem, encara que sigui des de la timidesa, o des de la tendresa més autèntica. I així, tot intentant abraçar, de la manera que sigui, a aquells éssers humans que tenim més lluny o més a la vora, comprovarem que el fet d’estimar porta intrínsec el fet d’exercir una certa protecció cap als altres, com si els volguéssim emparar o fins i tot amarar.

I donat que el cel està ben revoltat i les lluites estaran a l’ordre del dia, encara resultarà més convenient que estiguem amorosos i que ens manifestem en tota l’autèntica expressió dels nostres sentiments. Posem-nos sensibles, mostrem-nos ben suaus i no ens avergonyeixi expressar tot allò que sentim.

Aprofitem, doncs, aquests primers dies de Venus a Cranc, que ara el bell planeta lluirà gairebé sense formar aspectes i tindrà més ganes d’expressar-se, encara que sigui fent aquest rodeig emocional que tant agrada als d’aquest signe. I Que els que tinguin el Sol o la Lluna o els altres planetes o punts importants en el signe de Cranc, aprofitin per enamorar-se!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s