DIMECRES, 5 D’AGOST DE 2020

L’arribada del planeta Mercuri al signe de Lleó inaugurarà una nova etapa per a tots plegats, i siguin quines siguin les circumstàncies que ens envolten, obrirem els ulls d’una altra manera i ho farem amb una nova actitud, que resultarà molt més clara i molt més lluminosa.

I tot i que de moment l’oposició de Saturn a Capricorn amb aquest Mercuri ens vulgui fer veure-ho tot encara bastant fosc, de mica en mica, s’anirà obrint una cànula a dintre nostre i també al vostre voltant i sense adonar-nos comprovarem que ens arribarà més llum i que tot s’haurà tornat més brillant.

Ai, els dies que seguiran seran com una aixeta que s’anirà obrint poc a poc i ens retornarà part del nostre optimisme i ens alegrarem de manera notòria. I com si s’anés fent de dia, albirarem un futur més optimista i ens semblarà que deixem enrere un episodi de la nostra vida que haurà estat una mica més obscur.

Celebrem, doncs, aquesta entrada de Mercuri en el signe de Lleó i recordem que sota els efectes d’aquest signe tot agafa uns matisos més vius i més plens de color.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s