DILLUNS, 3 D’AGOST DE 2020

Un nou pleniluni, el que es produeix en l’eix de Leo-Aquari, brillarà avui en el cel d’aquesta jornada i, així, una vegada més en aquest temps d’escalfor, tindrem l’oportunitat de contemplar-lo a l’aire lliure, sota la possible fresca de la nit. I aquesta nova oportunitat que tindrem de mirar cara a cara al nostre satèl·lit ens omplirà de joia una vegada més i és ben possible que també ens vulgui mantenir desperts. Com fa sempre!

I és que tot i que tinguem les nostres hores de són i de descans que tendeixen a repetir-se, la lluna plena ens vol més conscients i intentarà amb totes les seves forces que no acluquem els ulls i que visquem intensament totes les hores d’aquesta jornada i sobretot durant la nit encara ens voldrà mantenir més alertes, per tal que no perdem el temps. I com que en aquesta ocasió, a més d’aquesta natural tibantor que s’estableix amb els dos astres amb el pleniluni, el planeta Urà farà quadratura amb les dos lluminàries, ens sentirem especialment estirats per les forces del cel.

Procurem viure-ho positivament i aprofitem per posar més consciència, que estant-hi Urà pel mig, buscarem algun tipus d’alliberació i fins i tot tindrem ganes de partir peres, si és que tenim motius per a fer-ho així.

Recordem, doncs, que la Lluna plena sempre ens vol desperts i que és com una ampolla de cava que es destapa involuntàriament. Què sortirà de dintre nostre? Quines noves dades ens oferirà el nostre món? Ens continuen esperant sorpreses!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s