DIUMENGE, 2 D’AGOST DE 2020

Avui el Sol i Urà arribaran a la seva quadratura exacte i, des del signe de Lleó i des del de Taure, ens voldran esverar una mica més, com si ja en tinguéssim prou de tot plegat i tinguéssim moltes ganes de buscar l’alliberament. Però, aquesta lluita aferrissada entre els dos astres, es notarà de moltes maneres i una d’elles serà una forta tensió que no sabrem com assimilar ni com resoldre, ja que el Sol a Lleó ens imbuirà de la valentia suficient com per dir la nostra i fer-ho amb convenciment, però a Urà a Taure li interessaran altres temes, i preferirà actuar en favor de la llibertat més concreta i defensarà les seves raons de pes de manera inqüestionable. Leo voldrà diversió i passar-ho bé i Taure, sota la influència uraniana, voldrà canviar molts dels valors establerts, malgrat a Taure no li agradin els canvis, però en aquests moments els veu necessaris.

La qüestió, però, és que aquesta lluita entre els astres serà important i podran saltar espurnes en el nostre ambient més proper i també en el més llunyà, que aquesta quadratura especial que només es produeix dos cops a l’any ens pot electrificar i de resultes d’ells fins i tot podem sortir disparats.

Avui les sorpreses estaran a l’ordre del dia, assimilem-les positivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s