DISSABTE, 1 D’AGOST DE 2020

Avui estaria bé que miréssim el cel i contempléssim aquesta conjunció entre la Lluna, Júpiter, Plutó i Saturn en el signe de Capricorn, una conjunció que es farà mirar i que comptarà amb la Lluna ja ben crescuda, ja que el pleniluni està a la vora. I tot i que Plutó no es vegi a simple vista, la conjunció de Júpiter i Saturn es farà notar, ja que ells són els dos poderosos del cel, a part del Sol i de la Lluna. I si avui es veurà clarament la seva unió amb Júpiter, demà es veurà millor la seva unió amb Saturn, que estarà més a la dreta.

Sigui com sigui, el cel es farà mirar i tot contemplant-lo ens adonarem que som ben petits, donada la grandesa del cel i al seu costat ens podem arribar a sentir insignificants. Però, malgrat tot, els astres seguiran brillant en el nostre honor i la Lluna ens il·luminarà per fer-nos de guia durant la nit i el Sol, amb el seu pas compassat, ens recordarà que estem ficats en una roda que dura un any i de la qual cada dia en poden extreure un nou significat.

Però, aquesta Lluna a Capricorn ens voldrà profunds i no podrem fer tota la gresca que li agradaria al signe de Lleó, a on ara hi transita el Sol. Potser el lema d’avui serà el de divertir-nos de manera seriosa, buscant tota la profunditat que tindrà aquest moment, però sense deixar de celebrar-ho amb alegria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s