DIVENDRES, 31 DE JULIOL DE 2020

Avui tanquem aquest mes de juliol que no ha resultat gaire fàcil i en el qual s’han albirat moltes crisis i han sigut molts els neguits que ens han arribat. Però, l’engranatge del cel continua girant i cada dia del món que ens arriba té alguna cosa nova que oferir-nos i significa una oportunitat més a la cantonada de la nostra vida. I ara, mentrestant es comencin a desfer aquests triangles inharmònics que fa dies que pul·lulen pel cel, ens haurem d’aferrar a les millors directrius astrals d’aquestes jornades, tot intentant aprofitar el millor de cada dia i rebutjant el que no ens agradi o ens resulti contraproduent.

I com que avui, almenys durant el matí, la Lluna transitarà pel signe de Sagitari, ben oposada a Venus a Bessons, estaria bé que féssim com aquelles amigues que es discuteixen cara a cara i que després d’haver-ho fet es senten molt més tranquil·les i alliberades.

Doncs, fem-ho, oblidem els rigors del cel i aferrem-nos fins i tot a aquesta disbauxa que avui la Lluna i Venus ens oferiran. Però, arribada la tarda, amb la Lluna ja a Capricorn, ens sentirem més asserenats i asserenades, però també podrem seguir degustant aquesta nostàlgia tan pròpia de Capricorn, que aquest any està tan arrelada, donada les múltiple influències en aquest signe dels astres del moment. Traguem-li el suc a la vida i la tarda també ens oferirà el seu millor nèctar, el de la valoració de tot allò que tenim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s