DIJOUS, 30 DE JULIOL DE 2020

Entre tots els jeroglífics que en aquests moments omplen el cel d’aquestes jornades, ara hi destaca un triangle format entre Mart a Àries, Mercuri a Cranc i els planetes que circulen per Capricorn, és a dir, Júpiter, Plutó i Saturn. I donat que aquest triangle es produeix entre signes cardinals o de començament d’estació, que són els més dominants, fa que també aquest moment estigui ple d’iniciatives i de controvèrsies, ja que cadascú es vol sortir amb la seva i no tothom pot sortir vencedor. Però, mentrestant, aquestes lluites entre uns i altres van agafant protagonisme i ho envaeixen tot, també ens podem a arribar a sentir col·lapsats per tanta moguda o ens pot semblar que estem vivint un moment difícil. I com que el planeta Mart, des d’Àries, jugarà fort, podríem sortir-ne escaldats. Però, si mantenim els ulls ben oberts i no deixen anar peça, fins i tot trobarem la manera de calmar l’agressivitat de l’ambient, tot i que també la podríem fer nostra.

Valdrà més, però, que aprenguem a posicionar-nos i adoptem la postura que ens faci desenvolupar millor, que si ens hi esforcem una mica fins i tot podrem trobar la jugada perfecta. I aquest triangle astral ens ajudarà a seguir movent fitxa per intentar moure el món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s