DIMECRES, 29 DE JULIOL DE 2020

Avui el Sol i la Lluna, des del signe de Lleó i des del signe de Sagitari, enllaçaran les seves lluminositats creixents i ens voldran il·luminar una mica més, que les tensions al cel continuen en marxa i si ens mou l’intent de clarificar-ho tot, en sortirem més convençuts i veurem les coses d’una altra manera.

Però, a vegades cal que es faci de nit per a veure-hi clar i cal aferrar-se al nostre millor optimisme com a aquell que s’agafa a una taula de salvació i en surt sa i estalvi.

Doncs, avui, aquest brillant trígon entre el Sol i la Lluna en signes de foc, ens omplirà d’un bon alè i de les millors intencions i tindrem ganes de disparar les nostres millors fletxes i fer diana, que per alguna cosa el signe de Lleó és el signe del cor i és el signe del centre, aquest centre que cal buscar per trobar-hi el nord.

I tot i que a estones puguem estar totes i tots descentrats o fins i tot fora d’òrbita, el compàs que avui sonarà allà a dalt tindrà molt de ritme i ens engrescarà positivament. Afinem totes les nostres percepcions i busquen aquest tam-tam que ens reorienti i ens faci recuperar el camí, si és que ens sentim o ens hem sentit extraviats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s