DIMARTS, 28 DE JULIOL DE 2020

Avui els astres traçaran al cel un dibuix ple de significat, ja que conformaran, segons com es miri, o un bonic estel volador, o un vaixell de vela, fets entre  Mercuri a Cranc, Neptú a Peixos i la Lluna a Escorpió, sent el punt central de l’estel o de la barca aquests planetes ancorats a Capricorn, que són Júpiter, Plutó i Saturn. Tant en un cas com en l’altre, l’estel ens farà volar i el barco ens portarà a bon port, perquè entre tots aquests traçats còsmics hi predominaran els aspectes harmònics, els que ens resultaran més favorables.

I la veritat és que després d’aquests dies últims amb tantes tensions i amb el cel tan quadrat, aquest triangle de vibracions positives ens resultarà reparador i tindrem moltes ganes de relaxar-nos i de deixar-nos anar. Les emocions fluiran soles i ens faran sentir més alliberats. I malgrat també existeixin tensions en el cel d’aquesta jornada, ens les agafarem d’una altra manera, com si tot tingués una millor finalitat o fins i tot una missió i comprenent als altres i entenent els nostres propis sentiments ens creixerem com qualsevol estel o trobarem el rumb com qualsevol vaixell. I en els dos casos, podrem deixar una estela.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s