DILLUNS, 27 DE JULIOL DE 2020

Mentrestant el Sol i la Lluna arriben al seu quart creixent, des dels signes de Lleó i Escorpió, avui el cel seguirà protagonitzant una dels seus quadrats més tensos, encara que el d’avui es tracti d’un quadrat més obert, en el qual estan implicats una pila de planetes, des del Sol i la Lluna, passant per Mercuri a Cranc, Júpiter, Plutó, Saturn a Capricorn i Mart a Àries.

Tot plegat, les tensions del cel continuaran en dansa i estaria bé que ens aturéssim una mica més i respiréssim més a fons, encara que la nostra ment vagi a cent per hora i es vegi implicada en tota una revolució. Perquè tan podria ser que ens obcequéssim amb convenciment i volguéssim aturar les nostres passes, com ens sentíssim transportats per estranyes forces i volguéssim mobilitzar-ho tot.

Sigui com sigui, i abans de donar més passes, valdrà més que ens reconciliem amb nosaltres mateixos i establim un pla d’actuació, tot estant oberts i disposats a combinar actuacions, des de la més pensada a la més intuïtiva.

Que a vegades no cal arribar a fer un ‘poti-poti’ massa complicat, cal senzillament combinar les millors estratègies per solucionar-ho tot i els moments de tensió poden representar una oportunitat per a fer-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s