DIUMENGE, 26 DE JULIOL DE 2020

No tots els dies conformen els astres un quadrat tan ben definit com el que es formarà avui en la volta del cel, ja que Mart a Àries, Mercuri a Cranc, la Lluna a Balança i Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn es posaran d’acord per a mirar-se des de l’oposició i des de la quadratura i així entre tots plegats conformaran aquest quadrat de tensions que es farà notar.

I com que a més a més, aquest gran aspecte es conforma entre signes cardinals o de començaments d’estació, que són els que tenen més empenta, no ens haurà d’estranyar si són moltes les iniciatives que ens arriben i no ens volem quedar de braços creuats, que avui el dia ens ajudarà a posicionar-nos i, posats a fer, estaria bé que ho aconseguíssim. Perquè si volem fugir d’estudi i oblidar-nos d’aquest posicionament, ens sentirem neguitosos i plens de tensions internes, que avui el que voldrà el cel és que ens manifestem gairebé amb contundència i estaria bé que ho aconseguíssim. I és que en el fons cada astre estirarà per la seva banda i voldrà arrossegar als altres en la direcció escollida i si nosaltres ens sentim al mig de tota aquesta moguda  ens semblarà que hi participem amb més força que de costum. Però, seran tantes les iniciatives i les indicacions a seguir, que no podrem amb tot i estaria millor que procuréssim relaxar-nos una mica més, no fos que amb tant excés d’energies ens entrés mal de cap o algun o altre neguit.

Afortunadament, però, aquest quadrat del cel no tindrà durada, ja que haurà estat la Lluna la que l’haurà conformat i, ja se sap, la Lluna és passatgera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s