DISSABTE, 25 DE JULIOL DE 2020

Avui s’iniciarà en el cel un aspecte important que només es produeix dos cops a l’any, i que és la quadratura entre el Sol i Urà, que en aquest cas, es concretarà entre els signes de Lleó i de Taure respectivament. En el decurs d’aquest aspecte que durarà 22 dies, el moment culminant o quadratura exacte serà el proper 2 d’agost. Abans i després, l’engranatge del cel anirà pressionant i afluixant, també respectivament, aquesta maquinària còsmica que són els astres i que ens fa canviar el nostre estat anímic.

Però, en els confins del planeta Urà sempre hi viu la sorpresa i haurem d’estar preparats per ella, i si el Sol, que entre altres coses també representa als poderosos es posa quadrat amb Urà, que representa la revolució i la rebel·lia, podem començar a preparar-nos per a viure sotracs importants, ja que cada astre estirarà pel seu cantó i el xoc entre els que manen es farà notar i podríem posar-nos nerviosos o viure les coses amb molta més excitació que de costum i tots plegats estarem més excitables!

Sota els efectes d’aquesta quadratura també serà fàcil que apareguin nous escàndols i surtin a col·lació veritats sorprenents. Estiguem preparats per a viure les situacions més imprevistes!

2 thoughts on “DISSABTE, 25 DE JULIOL DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s