DIVENDRES, 24 DE JULIOL DE 2020

Avui un triangle d’altes vibracions es manifestarà en el cel d’aquesta jornada, ja que la Lluna, encara en el signe de la Verge, s’oposarà a Neptú a Peixos i entre els dos astres organitzaran unes importants quadratures en direcció a Venus en el signe de Bessons. Això serà suficient com perquè ens ompli una estranya inquietud, amb moltes ganes de recerca i de comprensió que ens pot arribar a neguitejar de valent, però que cessarà si trobem els significats a la nostra questa.

Tractem, doncs, de tranquil·litzar-nos, tot pensant que aquest triangle no té perquè estar tancat a cal i canto i que el laberint sempre té una sortida. Però, per trobar-la potser ens haurem d’esforçar una mica, ja que avui resultarà més fàcil extraviar-se i sentir-nos penjats davant de molts dels significats que encara no veiem prou clars. Però, seguint la tònica d’ahir, haurem de continuar posant una cosa davant de l’altra i anant fent camí mentre li traiem l’entrellat a tot i les coses se’ns omplen de millors continguts.

La qüestió és que és molt important comprendre les coses, perquè si ho fem així el nivell de tensió es rebaixarà de manera ostensible i ens adonarem que totes les coses poden tenir la seva solució o poden resultar més positives, fins i tot si han començat malament. Pensem que a tot se li pot donar la volta i girar-ho tot és un exercici d’innovació que pot ser recomanable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s