DIJOUS, 23 DE JULIOL DE 2020

L’oposició Sol-Saturn continua manifestant-se al cel i a la terra i ens vol predisposats al enfrontament i a la discòrdia, temorosos i posicionats per a no donar un pas o per donar-lo amb recança. Però, afortunadament, el cel també continua volent ser el nostre  protector i la terra continua girant amb la mateixa força, així que nosaltres, amb més energia o sense ella, haurem de seguir fent camí i manifestant-nos de moltes maneres, com ho fa el cel i la terra, i com ho ha de fer l’ésser humà.

Doncs, no se’n parli més i organitzem-nos, que avui la Lluna en el signe de la Verge farà un bonic trígon amb Urà a Taure i tant la Lluna com Urà faran sextil amb Mercuri a Cranc i el resultat es notarà i trobarem sortides a moltes de les coses que teníem previstes o que havíem començat. I potser així ens adonarem que hi ha un concepte molt clar i molt motivador que és el de la fila índia o, el que és el mateix, que després d’una cosa en ve una altra i no caldrà que ens precipitem a fer-ho tot al mateix temps, que això seria caure en l’allau i se’ns podrien arribar a esllavissar alguns projectes.

Però, aquest angle de 120 graus d’Urà a la Lluna ens aportarà idees per a seguir i les entendrem perfectament (Mercuri). Aferrem-nos als bons aspectes del cel, encara que els aspectes més negatius continuïn brillant a sobre nostre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s