DIMECRES, 22 DE JULIOL DE 2020

A les 10 hores i 37 minuts d’aquest matí -hora catalana- el Sol arribarà al signe de Lleó, a on s’hi estarà tot un mes, com sempre acostuma a succeir durant l’estada del gran astre en cadascun dels territoris zodiacals. Però, ja que el millor temps per a fer vacances ha arribat i comença el temps de la diversió i de passar-ho bé, comencem nosaltres també a preparar-nos per a viure joiosament, tot gaudint de les nits estrellades pròpies de l’estiu i de les escalfors diürnes que ens poden portar a gaudir del mar, dels rius o de qualsevol estany.

I així, amb contacte amb els elements i inspirats pel foc del signe de Lleó potser ens adonarem que l’amor també pot ser un efluvi espontani que surt de dintre nostre i que la generositat és més fàcil de sentir quan tot ens ve donat i la natura és pròspera i feliç com aquest moment escollit.

I malgrat que en aquests moments el planeta Saturn encara faci oposició al Sol i ens vulgui continguts, no ens amoïnem per aquest motiu, deixem passar uns quants dies i preparem també el nostre millor territori, que som nosaltres mateixos, i disposem-nos a passar el pic de l’estiu amb l’alegria típica d’aquest moment i amb el convenciment que en sortirem victoriosos i victorioses, sigui quin sigui el nostre problema. Aparquem les petites vicissituds i encarem la vida amb una nova il·lusió, que si ho fem així tot es transformarà i viurem la màgia que surt del desig i que fa que les nostres aspiracions es compleixin. Feliç plenitud de l’estiu per a tots i totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s