DIMARTS, 21 DE JULIOL DE 2020

El fet que en aquests moments el planeta Venus i el planeta Neptú es mirin des de la quadratura, des del signe de Bessons i des de Peixos respectivament, provocarà en nosaltres un punt de somieig que ens podria desorientar una mica i que sobretot ho podrà fer en el pla més amorós, no perquè sí aquesta quadratura la protagonitzen dos planetes als quals els agrada la relació i es manifesten de manera amorosa, com són Venus i Neptú.

I de la mateixa manera en què aquest aspecte del cel podrà fer que ens confonguem o que fins i tot fantasiegem en aquests aspectes, també ens transportarà a un estat anímic ben especial, en el que podrem sentir-nos perduts però també una mica enamorats o amb ganes de sentir-nos tocats amorosament.

Procurem, doncs, afinar punteries i no deixar que les fletxes amoroses ens arribin si abans no ho hem vist una mica més clar, que a Neptú li agrada la fantasia i li agrada que enes extraviem. Redrecem posicions i seguim fidels el rumb que nosaltres mateixos hem escollit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s