DILLUNS, 20 DE JULIOL DE 2020

Aquest noviluni d’avui amb el Sol i la Lluna a Cranc replegarà els nostres ànims i ens donarà moltes ganes de recolliment, com si d’alguna manera estiguéssim intentant tornar a allà d’on havíem sortit, al si matern. Però, com que està clar que no hi podrem retornar, buscarem altres llocs similars, que ens ofereixin el seu aixopluc o ens facin sentir segures i segurs.

De totes maneres, avui també es deixarà sentir del tot aquesta oposició exacte entre el Sol i Saturn i podríem tenir ganes de tirar la tovallola o de dimitir i tant ens podrem sentir fastiguejats d’haver de complir amb les nostres obligacions com d’haver de seguir instaurant-les. Encara sort, però, que el planeta Neptú, des de Peixos, seguirà donant-nos aquest sentit de la comprensió i de l’elevació que només sap donar aquest planeta que representa al deu del trident. Potser en aquestes tres forques hi ha suficient força i habilitat com per poder enganxar-nos-hi positivament i sortir-ne airosos, fins i tot sense haver de mostrar-nos contundents.

Donem-nos un dia de descans, a l’igual que ho voldrà fer el cel i tanmateix com ho farà la Lluna, que no la veurem ni de dia ni de nit, ja que estarà ben amagada. I demà serà un altra dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s