DISSABTE, 18 DE JULIOL DE 2020

Independentment de l’oposició que en aquests moments s’està produint entre el Sol a Cranc i Júpiter i Plutó a Capricorn, avui i els dies que seguiran la influència del cel que resultarà més decisiva serà aquesta oposició Sol-Saturn que sempre representa i materialitza la sensació i el neguit de sentir-nos entre l’espasa i la paret. I com sempre que així succeeix, durant 4 dies la tensió serà màxima i ens sentirem impossibilitats, com si el deure ens reclamés no fer cap moviment, al mateix temps que experimentem que la vida continua i que la vida és moviment.

Però, com que n’estem avisats, valdrà més que ens ho prenguem amb calma i fem una bona reflexió, ja que així sabrem que aquesta influència, una vegada més, també serà transitòria i aviat ens refarem gairebé miraculosament. Però, de moment, no hi haurà qui ens tregui aquest ofuscament o aquesta por, o aquesta tristesa, com si alguna estranya força ens collés a totes i a tots.

A mitjans de setmana, però, les forces del cel començaran a afluixar i anirem respirant més compassadament. Visquem-ho com una presa de consciència que ens farà millors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s