DIVENDRES, 17 DE JULIOL DE 2020

Avui la Lluna i Venus entrecreuaran les seves lluminositats, des del signe de Bessons i, talment com si es retrobessin dues velles amigues, s’alegraran especialment d’estar juntes i xerraran pels descosits, com sempre que al cel hi ha influències d’aquest signe que representa a uns germans tan entremaliats.

Doncs, aprofitem l’ocasió, i intentem treure el ventre de penes, tot expressant-nos una mica més, que no perquè sí el fet de parlar i fins i tot de confessar-nos entre amics o amigues, o amb els nostres, ens farà molt de bé i ens sentirem una mica més alleugerits, que a vegades tots tenim el pap ben ple i es fa necessari buidar-lo una mica, no sigui que ens desbordem i perdem la paciència.

A més, el fet de veure les coses sota el prisma d’aquest signe de Bessons ens ajudarà a desdramatitzar una mica la nostra realitat circumdant, que avui sabrem enfocar més positivament. Que com diuen els natius d’aquest signe, tot és relatiu si ho comparem amb la totalitat, encara que si analitzem les coses més a pams tot agafa una perspectiva més gran. Allunyem-nos de tot allò que ens neguiteja i mirem-ho tot amb ulls de comprensió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s