DIMECRES, 15 DE JULIOL DE 2020

Almenys durant una setmana aquesta triple oposició de planetes a Capricorn, com són Júpiter, Plutó i Saturn, oposats al Sol a Cranc, es farà notar i podem arribar a captar tot tipus d’enfrontaments, aquells que es materialitzaran al nostre davant i que veurem reflectits en la nostra realitat més propera.

I com que tant el Sol, com sobretot Júpiter i Saturn, són astres molt importants i poden arribar a representar als estaments més poderosos, comprovarem com les lluites de poder entre uns i altres es faran més evidents i més constatables.

L’oposició Sol-Júpiter dona impaciència i excessos, l’oposició Sol-Plutó dona lluites soterrades i explosions, no necessàriament materials, i l’oposició Sol-Saturn dona un profund sentit del deure, importants sentiments de por i  una expressió de prudència. Però com que el planeta Saturn és el més fort, per la seva domiciliació a Capricorn, guanyaran les ganes de fre i tot quedarà com encobert. Però, en astrologia no hi ha restes, i tot es donarà al mateix temps, i malgrat ens costi frenar i ens vulguem passar de la ratlla, aterrarem a temps.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s