DIMARTS, 14 DE JULIOL DE 2020

Avui al cel hi haurà molta moguda, entre altres coses perquè la Lluna i Urà ajuntaran les seves lluminositats en el signe de Taure i això crearà una important excitació en tots nosaltres i, així, amb  els dos planetes frec a frec, nosaltres també tindrem ganes de tacte i de carícies.

Però, per si no en tinguéssim prou, avui Júpiter, Plutó i Saturn  faran oposició amb el Sol a Cranc i això acabarà de disparar les nostres ànsies de comunicació àmplia i profunda (Júpiter i Plutó). Però el sentit de la responsabilitat també es farà notar (Saturn) i és ben possible que aturem els nostres impulsos i ens mantinguem dins dels marges establerts i acabem no passant-nos de la ratlla.

Però les ganes sí que hi seran i, un cop més, serem nosaltres els que haurem de decidir, que el cel fa les seves propostes i la resposta continua estant en les nostres mans.

Ens esperen dies de tensió, en tots els sentits, però dependrà de la nostra actitud el fet d’inclinar la balança en una o altra direcció. Sigui com sigui, aquests dies els recordarem i no ens resultaran indiferents, ja que no es difuminaran amb gaire facilitat al llarg de la nostra quotidianitat o de les nostres circumstàncies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s